Mike & Nicole

Mike en Nicole runnen sinds oktober 2012 een prachtige luxe pension- en handelsstal in Twisk, genaamd M&N Horses.

Mike Ijfs: “Sinds mijn jeugd ben ik bezig met paarden, naast mijn dagelijkse werk als hoefsmid rijdt ik ook paard. Een groot voordeel voor mijn werk als hoefsmid. Ik begrijp en voel precies wat mijn klanten willen en bedoelen. Mijn opleiding tot hoefsmid heb ik gevolgd in Deurne,  later ben ik  gespecialiseerd tot orthopedisch hoefsmid. Sinds deze specialisatie werk ik ook steeds meer samen met paardenklinieken. Ik kom op locatie maar de klant is ook in mijn eigen smederij van harte welkom. Ook spoed en probleem werkzaamheden wenden zich tot mijn smederij.  Naast mijn werk als hoefsmid  train ik ook dagelijks  een aantal paarden. “

Nicole van Amerongen: “ Vanaf mijn vijfde jaar ben ik al idolaat van paarden. Ik begon met rijden op een shetlander en inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot een mooi bedrijf met paarden op topniveau.  Dagelijks houdt ik mij bezig met het trainen van de wedstrijdpaarden, het opleiden van jonge paarden en het begeleiden van ruiters. Ook jongtalenten hebben M&N horses ontdekt en presteren ontzetten goed. Ik leef erg mee met mijn lesklanten en bent trots op hun behaalde resultaten.

Naast het geven van instructie en begeleiden van paard en ruiter volgen zij zelf instructie bij Granprix ruiter Patrick van der Meer. Zo blijven Mike en Nicole scherp en up to date.

Contact

© 2015 Nicole van Amerongen – alle rechten voorbehouden